Αναβολή Διαγωνισμού Πιάνου Ταλέντα – Βραβεία “Φίλωνας”

Αγαπητοί Φίλοι,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι ο Διαγωνισμός του Πιάνου που ήταν προγραμματισμένος στις 7-8 Μαΐου 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στις συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλά λόγω πολύ επειγουσών διαδικαστικών αλλαγών που κρίνονται αναγκαίες και απαραίτητες θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως. Ως Φίλωνας αναγκαζόμαστε να αναβάλουμε για πρώτη φορά στην ιστορία των 40 και πλέον ετών, τον διαγωνισμό του Πιάνου λόγω ανωτέρας βίας και αλλαγές στην λειτουργία του Σωματείου που δεν καθιστούν στον παρόντα χρόνο εύκολη την διεξαγωγή των Διαγωνισμών.

Η οργανωτική επιτροπή του Φίλωνα και το Εθνικό Ωδείο θα θελε να σας εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ και να μεταφέρει την βαθειά εκτίμηση για τις προσπάθειες που έχουν  καταβάλει όλο αυτό το διάστημα οι διαγωνιζόμενοι ώστε να προετοιμαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις που προκρίνει ο ιστορικός διαγωνισμός του Φίλωνα «Ταλέντα Βραβεία Φίλωνας».

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για την αναγκαία αυτή αλλαγή και για την αναστάτωση που πιθανόν δημιουργεί αυτή η απόφαση και είμαστε διατεθειμένοι να διευκρινίσουμε οποιαδήποτε απορία τυχόν προκύψει.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φίλωνα