Αγαπητοί φίλοι του Φίλωνα! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εξαιτίας των έκτακτων μέτρων γενικού περιορισμού και απαγόρευσης της κυκλοφορίας και του “συναθροίζεσθαι” που εφαρμόζει η κυβέρνηση ο φετινός διαγωνισμός του Πιάνου δεν θα διεξαχθεί στις ημερομηνίες στις οποίες είχε αρχικά προκηρυχτεί, δηλαδή στις  9 και 10 Μαΐου. Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την άρση των απαγορεύσεων και το νέο καθεστώς που θα έχει επιβληθεί.

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη στείλει συμμετοχές για τον διαγωνισμό του Πιάνου δεν χρειάζεται να υποβάλλουν ξανά τα στοιχεία τους. Σε περίπτωση που η αναβολή του διαγωνισμού δημιουργήσει οποιαδήποτε αναστάτωση στα ηλικιακά όρια της κάθε κατηγορίας, θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι οι ηλικίες των διαγωνιζόμενων σε σχέση με την κατηγορία διαγωνισμού την οποία αναφέρουν στην αίτησή τους θα εκλαμβάνονται με την αρχική ημερομηνία του Διαγωνισμού δηλαδή 9 και 10 Μαΐου. Η ειδική αυτή ρύθμιση έγινε έτσι ώστε οι διαγωνιζόμενοι να μπορούν να διαγωνιστούν απρόσκοπτα στο πρόγραμμα το οποίο έχουν ήδη ετοιμάσει. Όσοι μάλιστα ενδιαφέρονται να στείλουν τις αιτήσεις τους, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή για την διευκόλυνσή τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φίλωνα εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους νέους, στους γονείς τους αλλά και στους δασκάλους τους στην προσπάθεια που κάνουν παρά τις αντίξοες συνθήκες για την απρόσκοπτη συνέχεια της εκπαιδευτικής τους δραστηριότητας.

Σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση!!!