ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥ 2009

 

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  "ΦΙΛΩΝΑ"
ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
του 33ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΙΑΝΟΥ
"Ταλέντα - Βραβεία ΦΙΛΩΝΑ"
 
 
 
 

 

 semin2009.jpg

       

 
       Τα ΔΩΡΕΆΝ  Σεμινάρια στο πιάνο, 
τα οποία ξεκίνησαν  τρία χρόνια πριν, θεωρούνται πλέον, ως η μεγαλύτερη προσφορά διαγωνισμού σε διαγωνιζόμενους.  Η σημασία της δημιουργίας τους έγινε  συνείδηση στους  συμμετέχοντες αλλά και σε όσους έλαβαν μέρος εκτός διαγωνισμού. 

΄Ετσι, κι εφέτος ο 33οs  διαγωνισμός μας στο πιάνο, συνοδεύεται με τα δ ω ρ ε ά ν  Σεμινάρια  τα οποία θα γίνουν στην Αθήνα.

 
Στο τέλος των Σεμιναρίων θα δοθούν σχετικοί Τίτλοι Παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα σεμινάρια παρακαλούνται να το δηλώσουν έγκαιρα για την καλύτερη διευκόλυνση της συμμετοχής τους, έως τις 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Η επικοινωνία μας, η ίδια πάντα,  μέσω τηλεφώνου,
Fax ή  e-mail (κατά προτίμηση). Στην αίτησή σας παρακαλούμε να αναφέρεται το όνομα, το επώνυμο, η τάξη φοίτησης, το τηλέφωνο με το πρόθεμα της πόλης που ανήκει, καθώς και το e-mail σας.

Για όσους, εκτός διαγωνισμού, επιθυμούν την παρακολούθηση Σεμιναρίων, σχετική ανακοίνωση θα υπάρξει από την  Πολιτιστική Ιστοσελίδα ΦΙΛΩΝΑ
www.filonas.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 210-62.18.615 & 693-62.18.615 και στα
 e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   &  info@filonas.gr