ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ "ΦΙΛΩΝΑ" 2014

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
"ΦΙΛΩΝΑ" 2014

Ε ν η μ ε ρ ω θ ε ί τ ε

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ:   εδώ  ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΧΟΡΔΑ:  εδώ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΝΟ:  εδώ

ΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  του  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
" Ο Φ Ι Λ Ω Ν "

ΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
ΕΥΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ  ΤΟΥΣ!

 

 

*

Εισαγωγικό σημείωμα για τους 

ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ
"ΦΙΛΩΝΑ"

2014

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
Ο
ΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

   

Αναπολούμε το παρελθόν, Σχεδιάζουμε το μέλλον!

      Φίλοι και συμπαραστάτες των πενήντα χρόνων ύπαρξής μας στον χώρο της παιδείας και του πολιτισμού, σας ευχαριστούμε από ψυχής που μας γνωρίσατε και ευχόμαστε οι εντυπώσεις που αποκομίσατε, στο πέρασμα των χρόνων,  να γίνουν ευχές  για τους νέους χρόνους, της  νέες δεκαετίες ή και, γιατί όχι(;) για τις επόμενες  πεντηκονταετίες που θα ακολουθήσουν! 

      Πέρασαν τα πενήντα χρόνια, σαν χθες,  κι εμείς, οι 'ΦΙΛΩΝΙΤΕΣ' γυρίζοντας το κεφάλι προς το τότε έως το σήμερα αναπολούμε αλλά και προγραμματίζουμε. Το παρελθόν δεν διαψεύδεται, το παρόν στοχάζεται και σχεδιάζει, το μέλλον κρυφογελά... και πως αλλιώς, αφού το άγνωστο κρύβει "ζωές" ανήμπορες , "ζωές" ευτυχισμένες!

        Προς το παρόν, πάντως, οι ετοιμασίες για τη γιορταστική ΧΡΟΝΙΑ  "ΦΙΛΩΝΑ" έχουν ξεκινήσει. Οι 37οι  Διαγωνισμοί  Κιθάρας, Εγχόρδων και Πιάνου έχουν δρομολογηθεί, για τις 4, 5 και 6 Απριλίου αντίστοιχα. Τα προγράμματα θα είναι στη διάθεσή σας σε λίγες μέρες και οι κοινοποιήσεις  των διαγωνισμών  θα γίνουν μέσω της Ιστοσελίδας μας , του YouTube και των λοιπών  μέσων προβολής.
    
     Νιώθουμε αισιόδοξοι και ευχαριστούμε τον παγκοσμίου φήμης μαέστρο κ. Νίκο Αθηναίο, Διευθυντή του Ωδείου Αθηνών, ο οποίος δέχτηκε την πρότασή μας να αναλάβει την Προεδρεία διεξαγωγής των Μουσικών Διαγωνισμών μας.


       Επίσης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε, ότι,

     Το Αρχείο "ΦΙΛΩΝΑ" άνοιξε τις πύλες του και ξεκίνησε να δέχεται σταδιακά τον όγκο των χιλιάδων λογοτεχνικών έργων, πινάκων ζωγραφικής, συμμετασχόντων στη Μουσική, ονομάτων διαγωνιζομένων, φωτογραφιών, video διαγωνισμών, αναπαραγωγές ραδιοφωνικών εκπομπών, εκδηλώσεων  κ.α. 

       Παράλληλα, οι "ΦΙΛΩΝΙΤΕΣ" συσπειρώνονται και σύντομα θα μπορέσουμε να σας ανακοινώσουμε τις παράπλευρες δραστηριότητές μας.

   Με το καινούργιο
που Εσείς με την παρουσία σας θα δημιουργήσετε

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Η Πρόερος
Μαίρη Κεράνη - Σοφιανού

 

 

 

Είσοδος Μελών

mail.google 3
Ιουλ 2298

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Φώς στο σκοτάδι, που χαρίζει την ελπίδα, 'Ιριδας χρώματα ξεχύνονται εμπρός σου, Λάμψεις ουράνιες που τρέφουν την πατρίδα, Ωραίου και Αληθινού Ναός όπου Νούς σε προσκύνημα κερί ανάβει Aγάπης, Κάλλους, Πνεύματος. Σε αντάρας πέλαγα, σύ, ω!… Περισσότερα
Οδυσσέας Ελύτης
Μαρ 1971

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

OΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ Νεανικά χρόνια Ο Οδυσσέας Ελύτης γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1911 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ήταν το τελευταίο από τα έξι παιδιά του Παναγιώτη Αλεπουδέλλη και της Μαρίας Βρανά. Ο πατέρας του καταγόταν από τον συνοικισμό Καλαμιάρης της… Περισσότερα
Κωστής Παλαμάς
Μαρ 1723

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Έλληνας ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας, διηγηματογράφος και θεατρικός συγγραφέας, από τις σπουδαιότερες πνευματικές φυσιογνωμίες του νέου Ελληνισμού. Αποτέλεσε κεντρική μορφή της λογοτεχνικής «γενιάς του 1880» και της αποκαλούμενης «Νέας… Περισσότερα