ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ Μ.Δ. "ΦΙΛΩΝΑ"

36οι
ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
« ΦΙΛΩΝΑ »

Τι θα πρέπει να ξέρετε κατά την ημέρα της εξέτασης.

 

      Σας καλωσορίζουμε στους μουσικούς διαγωνισμούς μας  «Ταλέντα – Βραβεία ΦΙΛΩΝΑ» 2013, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Ωδείο Αθηνών, για την Κιθάρα το Σάββατο στις 13 Απριλίου (ώρα έναρξης 9.30), για τα έγχορδα την ίδια ημέρα (Σάββατο με ώρα έναρξης 4 μ.μ.) και για το Πιάνο, την Κυριακή 14 Απριλίου (ώρα έναρξης 9.30 π.μ.).

Για όλους τους διαγωνισμούς ισχύουν  οι ίδιες , πιο κάτω επισημάνσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή τους, προς όφελος των διαγωνιζομένων. 

 Η Εξέταση των διαγωνιζομένων (και για τους τρεις διαγωνισμούς) θα αρχίζει με την   Κατηγορία «Μικρών Ταλέντων» και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες (Α΄Κατηγορία, ´ôκαι Δ΄) με  απόλυτη αλφαβητική σειρά του ονόματός των.  

 Οι εξεταζόμενοι παρακαλούνται να επισκέπτονται πρώτα τη Γραμματεία για τις τυπικές διαδικασίες. Εκεί, θα παραλάβουν τα προγράμματα εξέτασής τους, θα ρυθμίσουν τυχόν εκκρεμότητες  και με τη βοήθεια προσωπικού του «ΦΙΛΩΝΑ» θα οδηγηθούν στις αίθουσες3 προθέρμανσης.

 Παρακαλούνται να χρησιμοποιούν την αίθουσα προθέρμανσης σύμφωνα με το επώνυμό τους και τη σειρά τους που θα αναγράφεται στην πόρτα της αίθουσας προθέρμανσης.  Να μην απασχολούν την αίθουσα παραπάνω από 15΄, προσφέροντας  τη θέση τους στον επόμενο. Μην ξεχνάτε, ότι έχει τις ίδιες ανάγκες με εσάς…

 Συγχρόνως, ο εξεταζόμενος ή ο συνοδός του θα πρέπει να παρακολουθεί τη σειρά της εξέτασής του. Στην κατάσταση που υπάρχει στην πόρτα των παρασκηνίων διαγράφονται όσοι έχουν εξεταστεί. Θα πρέπει επομένως να βρίσκονται στα παρασκήνια, το αργότερο την ώρα που παίζει ο προηγούμενος συμμετέχων, για να οδηγηθεί από εκεί (υπάρχει άτομο) στην αίθουσα εξέτασης.

 Επίσης, παρακαλούμε να μην απομακρύνονται, πριν από την εξέτασή τους, γύρω  από το χώρο της αίθουσας που προθερμαίνονται,  και του χώρου αναμονής του Ωδείου.

Μετά την εξέταση, θα δοθεί μικρή συνέντευξη του εξεταζόμενου, η οποία θα μαγνητοφωνηθεί και θα παρουσιαστεί μαζί με την εξέτασή του στην ιστοσελίδα «ΦΙΛΩΝΑ», αλλά και σε Facebook, k.l.p.

Οι γονείς, οι δάσκαλοι και το κοινό μπορούν να παρακολουθούν την εξέταση με ελεύθερη την είσοδο.

   Μην παραβιάζεται την αυτοσυγκέντρωση του εξεταζόμενου, κατά την ώρα της εξέτασής του.

Γι αυτό, η είσοδος και η έξοδος  σας  στην  αίθουσα της ακρόασης θα γίνεται μόνο κατά την αλλαγή εξέτασης  διαγωνιζομένων. Εξυπακούεται ότι στην αίθουσα δεν θα πρέπει να ακούγεται κανένας θόρυβος χαρτιού ή άλλου αντικειμένου.

Μετά το τέλος της εξέτασης της κατηγορία Mικρών Ταλέντων, θα ακολουθήσει η A΄Kατηγορία κ.ο.κ. Τα ανωτέρω για την προθέρμανση  κ.λ.π. των διαγωνιζομένων, ισχύουν και για τους διαγωνιζόμενους των άλλων Κατηγοριών.

Μετά το τέλος της εξέτασης  η Επιτροπή θα βγάλει τα Αποτελέσματα και θα τα ανακοινώσει.
Η Απονομή των Διακρίσεων και των Αναμνηστικών θα γίνει μετά   την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. 


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  στην απόκτηση  του  D.V.D  που θα περιλαμβάνει  την εξέταση, τη συνέντευξη και την αππονομή.   Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην Πολιτιστική Ιστοσελίδα του www.filonas.gr καθώς και η παρουσίαση των διαγωνιζομένων  (φωτογραφία και βιογραφικό).

Μετά το πέρας της εξέτασης  όλων των μουσικών διαγωνισμών, απόσπασμα της εξέτασης κάθε διαγωνιζόμενου θα προβάλλεται  στα videoτης Ιστοσελίδας, από το Υoutube, Facebook κ.λ.π. Παρακολουθείστε τα και δώστε το δικό σας αποτέλεσμα κοινού. Τον τίτλο Κοινού o κάθε διακριθείς από κάθε κατηγορία θα τον παραλάβει  στην δ/νση που μας έχει δηλωθεί ή στην 1η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από το «ΦΙΛΩΝΑ».

Μην ξεχνάτε να μας στέλνετε τις δραστηριότητές σας με φωτογραφίες και έντυπο υλικό. 
Εμείς θα τις προβάλουμε στον παραπάνω ιστότοπό μας αλλού. στο Facebook κ.λ.π.

 Για εκδηλώσεις σε σχέση με την προβολή των συμμετασχόντων θα ενημερώνεστε επίσης από τη ιστοσελίδα μας.


 Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και σας υποσχόμαστε να είμαστε κοντά σας, όποτε το θελήσετε και μετά το Διαγωνισμό!


Είσοδος Μελών

mail.google 3
Ιουλ 2298

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Φώς στο σκοτάδι, που χαρίζει την ελπίδα, 'Ιριδας χρώματα ξεχύνονται εμπρός σου, Λάμψεις ουράνιες που τρέφουν την πατρίδα, Ωραίου και Αληθινού Ναός όπου Νούς σε προσκύνημα κερί ανάβει Aγάπης, Κάλλους, Πνεύματος. Σε αντάρας πέλαγα, σύ, ω!… Περισσότερα
Οδυσσέας Ελύτης
Μαρ 1971

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

OΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ Νεανικά χρόνια Ο Οδυσσέας Ελύτης γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1911 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ήταν το τελευταίο από τα έξι παιδιά του Παναγιώτη Αλεπουδέλλη και της Μαρίας Βρανά. Ο πατέρας του καταγόταν από τον συνοικισμό Καλαμιάρης της… Περισσότερα
Κωστής Παλαμάς
Μαρ 1723

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Έλληνας ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας, διηγηματογράφος και θεατρικός συγγραφέας, από τις σπουδαιότερες πνευματικές φυσιογνωμίες του νέου Ελληνισμού. Αποτέλεσε κεντρική μορφή της λογοτεχνικής «γενιάς του 1880» και της αποκαλούμενης «Νέας… Περισσότερα