ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2014

37οι
ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
« ΦΙΛΩΝΑ »

Τι θα πρέπει να ξέρετε κατά την ημέρα της εξέτασης.

      Σας καλωσορίζουμε στους μουσικούς διαγωνισμούς μας  «Ταλέντα – Βραβεία ΦΙΛΩΝΑ» 2014, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Ωδείο Αθηνών, για την Κιθάρα την Παρασκευή 4ης Απριλίου (ώρα έναρξης εξέτασης 4ης μ.μ. ), για τα έγχορδα το Σάββατο 5 Απριλίου (ώρα έναρξης εξέτασης η 9ης π.μ.) και για το Πιάνο την Κυριακή 4 Απριλίου (ώρα έναρξης 9η π.μ.).

Για όλους τους διαγωνισμούς ισχύουν  οι ίδιες , πιο κάτω επισημάνσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή τους, προς όφελος των διαγωνιζομένων. 

 Η Εξέταση των διαγωνιζομένων (και για τους τρεις διαγωνισμούς) θα αρχίζει με την   Κατηγορία «Μικρών Ταλέντων» και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες (Α΄,Β,΄Γ΄&Δ΄), με  απόλυτη αλφαβητική σειρά του ονόματός των.  

 Οι εξεταζόμενοι παρακαλούνται να επισκέπτονται πρώτα τη Γραμματεία για τις τυπικές διαδικασίες. Εκεί, θα παραλάβουν τα προγράμματα εξέτασής τους, θα ρυθμίσουν τυχόν εκκρεμότητες  και με τη βοήθεια προσωπικού του «ΦΙΛΩΝΑ» θα οδηγηθούν στις αίθουσες προθέρμανσης, στις οποίες θα αναφέρεται το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

 Παρακαλούνται να χρησιμοποιούν την αίθουσα προθέρμανσης σύμφωνα με το επώνυμό τους και τη σειρά τους, που θα αναγράφεται στην πόρτα της αίθουσας προθέρμανσης.  Να μην απασχολούν την αίθουσα παραπάνω από 15΄, προσφέροντας  τη θέση τους στον επόμενο. Μην ξεχνάτε, ότι οι συνεξεταζόμενοί σας, έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσάς…

 Συγχρόνως, ο εξεταζόμενος ή ο συνοδός του θα πρέπει να παρακολουθεί τη σειρά της εξέτασής του. Στην κατάσταση που θα υπάρχει στην πόρτα των παρασκηνίων διαγράφονται όσοι έχουν εξεταστεί. Θα πρέπει επομένως να βρίσκονται στα παρασκήνια, το αργότερο την ώρα που παίζει ο προηγούμενος συμμετέχων, για να οδηγηθεί από εκεί (υπάρχει άτομο) στην αίθουσα εξέτασης.

 Επίσης, παρακαλούμε, τους εξεταζόμενους, πριν από την εξέτασή τους, να μην απομακρύνονται   από το χώρο της αίθουσας που προθερμαίνονται  και του Κεντρικού χώρου αναμονής του Ωδείου.

   Οι γονείς, οι δάσκαλοι και το κοινό μπορούν να παρακολουθούν την εξέταση με ελεύθερη την είσοδο. Μην παραβιάζετε την αυτοσυγκέντρωση του εξεταζόμενου, κατά την ώρα της εξέτασής του. Γι αυτό, η είσοδος και η έξοδος  σας  στην  αίθουσα της ακρόασης θα γίνεται μόνο κατά την αλλαγή εξέτασης  διαγωνιζομένων. Εξυπακούεται, ότι στην αίθουσα δεν θα πρέπει να ακούγεται κανένας θόρυβος χαρτιού ή άλλου αντικειμένου. Θα μας αναγκάσετε να κενωθεί η αίθουσα, αν υπάρξουν παρεμβολές!

     Μετά το τέλος της εξέτασης  η Επιτροπή θα βγάλει τα αποτελέσματα και θα τα ανακοινώσει.
Η Απονομή των Διακρίσεων και των Αναμνηστικών θα γίνει μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  στην απόκτηση  του  D.V.D  που θα περιλαμβάνει  την εξέταση και την απονομή.  
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην Πολιτιστική Ιστοσελίδα
www.filonas.gr  και στη συνέχεια θα γίνει και η παρουσίαση των διαγωνιζομένων  (φωτογραφία και βιογραφικό).

     Το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο «ΦΙΛΩΝ» μετά το πέρας των Μουσικών Διαγωνισμών, θα προβάλλει την εξέταση των διαγωνιζομένων στο πολιτιστικό Δίκτυο «ΦΙΛΩΝΑ» καθώς και σε άλλα γνωστά διαδικτυακά μέσα.

   Τέλος, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε να συμμετάσχετε στον ΤΙΤΛΟ ΚΟΙΝΟΥ!

   Παρακολουθείστε την εξέταση ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ και δώστε το δικό σας αποτέλεσμα ΚΟΙΝΟΥ. Στήλτε το, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@filonas.gr για την ΚΙΘΑΡΑ, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">moysiki@filonas.gr για τα ΕΓΧΟΡΔΑ κ α ι στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">diktio@filonas.gr για το ΠΙΑΝΟ.

Τους ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥ, θα παραλάβουν οι διακριθέντες στην πρώτη Εκδήλωση του Π.Κ.Π.
Ο « ΦΙΛΩΝ ».

 Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και σας υποσχόμαστε να είμαστε κοντά σας, όποτε το θελήσετε και μετά τους Διαγωνισμούς!

 

Είσοδος Μελών

mail.google 3
Ιουλ 2302

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Φώς στο σκοτάδι, που χαρίζει την ελπίδα, 'Ιριδας χρώματα ξεχύνονται εμπρός σου, Λάμψεις ουράνιες που τρέφουν την πατρίδα, Ωραίου και Αληθινού Ναός όπου Νούς σε προσκύνημα κερί ανάβει Aγάπης, Κάλλους, Πνεύματος. Σε αντάρας πέλαγα, σύ, ω!… Περισσότερα
Οδυσσέας Ελύτης
Μαρ 1976

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

OΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ Νεανικά χρόνια Ο Οδυσσέας Ελύτης γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1911 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ήταν το τελευταίο από τα έξι παιδιά του Παναγιώτη Αλεπουδέλλη και της Μαρίας Βρανά. Ο πατέρας του καταγόταν από τον συνοικισμό Καλαμιάρης της… Περισσότερα
Κωστής Παλαμάς
Μαρ 1726

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Έλληνας ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας, διηγηματογράφος και θεατρικός συγγραφέας, από τις σπουδαιότερες πνευματικές φυσιογνωμίες του νέου Ελληνισμού. Αποτέλεσε κεντρική μορφή της λογοτεχνικής «γενιάς του 1880» και της αποκαλούμενης «Νέας… Περισσότερα