Για 43η συνεχή χρονιά, το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς Ο ΦΙΛΩΝ, ανανεώνει το ετήσιο γεγονός των γνωστών ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Ταλέντα – Βραβεία “ΦΙΛΩΝΑ”, περιμένοντας και φέτος μαθητές ηλικίας από 6 έως 30 ετών να διαγωνιστούν με «όπλα» τα δοξάρια, τις παρτιτούρες και τη μουσικότητά τους. Ο Μουσικός διαγωνισμός Φίλωνα, οι οποίος είναι και ο πρώτος στο είδος του στην Ελλάδα, πρόκειται να φιλοξενηθεί και αυτή τη χρονιά στο κεντρικό παράρτημα του Εθνικού Ωδείου (www.ethnikoodeio.com).

Πιο συγκεκριμένα οι διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν με την Κιθάρα στις 22 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο, ο διαγωνισμός Εγχόρδων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου ενώ ο διαγωνισμός Πιάνου θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Μαΐου (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα). Οι ώρες για τον κάθε διαγωνισμό θα ανακοινωθούν λίγες εβδομάδες πριν την διεξαγωγή. Για τις προθεσμίες αποστολής της αίτησης και των λοιπών δικαιολογητικών κάθε διαγωνισμού μπορείτε να ανατρέξετε στις πληροφορίες κάθε οργάνου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κάθε διαγωνισμό, τις κατηγορίες του και το πρόγραμμα του κάθε οργάνου καθώς και την φόρμα συμμετοχής θα τα βρείτε στην ειδική κατηγορία του παρόντος ιστότοπου που είναι αφιερωμένη στους Διαγωνισμούς. Για οποιαδήποτε ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.