Η νέα ιστοσελίδα του Φίλωνα είναι γεγονός! Σας υποδεχόμαστε στον ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο του Πνευματικού Κέντρου Πειραιώς «ο Φίλων» που δημιουργήθηκε με στόχο την καλύτερη δυνατή επικοινωνία όσων ενδιαφέρονται και ασχολούνται με την τέχνη, τη μουσική, την ιστορία, τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία, τη λαογραφία και γενικότερα με τον πολιτισμό και την αισθητική.

Ο Φίλωνας πιστός στις αρχές του και στα πιστεύω του, 50 και πλέον τώρα χρόνια, υπηρετεί την ανάγκη μιας ολοκληρωμένης παιδείας που στοχεύει στην καλυτέρευση του ανθρώπου, εμφυτεύοντας τις αξίες του πολιτισμού που δεν σταματά ποτέ αλλά συνεχίζει να καλλιεργεί, να πλουτίζει και να γαληνεύει την ψυχή μας.

Στην ανανεωμένη μας ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις δραστηριότητες του Φίλωνα, για τις δυνατότητες συμμετοχής στους διαγωνισμούς, για τη παρουσίαση καταξιωμένων αλλά και νέων καλλιτεχνών, όπως επίσης και αφιερώματα πολιτισμού και τέχνης. Ακόμη μπορείτε να ενημερωθείτε για εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα που οργανώνονται σε όλη την Ελλάδα καθώς και για άλλα πολιτιστικά νέα.

Αγαπητέ επισκέπτη. Αν θέλεις να παρουσιάσεις κάποια εκδήλωση ή δραστηριότητά σχετική με τον πολιτισμό και την τέχνη, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας προκειμένου να προβάλουμε το έργο σου και να το γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό. Η ιστοσελίδα του Φίλωνα φιλοδοξεί να γίνει μία σημαντική πλατφόρμα προβολής, συζήτησης και επικοινωνίας των φορέων πολιτισμού του τόπου μας.

Καλή περιήγηση!