Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Διαγωνισμός Κιθάρας του 43ου Διαγωνισμού «Ταλέντα –  Βραβεία Φίλωνας» κατά τον οποίον βραβεύτηκαν ταλαντούχοι νέοι  αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο μουσικότητας. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και ιδιαίτερα ο Πρόεδρός της κ. Βαγγέλης Μπουντούνης, μετά το πέρας της διαδικασίας έκαναν λόγο για το υψηλό επίπεδο των διαγωνιζόμενων και την άρτια εκπαίδευσή τους ενώ προέτρεψαν τους νέους να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής από αριστερά: Ηλιάδης Κώστας, Μαστοράκης Βασίλης, Ραζή Μάρω, Μπουντούνης Βαγγέλης και Γιαννόπουλος Γιώργος

Από την πλευρά των διοργανωτών τονίσθηκε το βάρος της ευθύνης που φέρει ο Φίλωνας στηρίζοντας μια παράδοση άνω των 40 ετών ενώ υπήρξε δέσμευση ότι στο άμεσο μέλλον θα διοργανωθεί συναυλία για την προβολή των βραβευμένων νέων. Το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς «Ο Φίλων» ευχαρίστησε την Διεύθυνση του Εθνικού Ωδείου και ιδιαιτέρως την Πρόεδρό του, κα Χαρά Καλομοίρη καθώς και την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού για την στήριξή τους στον θεσμό. Τέλος, σημαντική είναι η στήριξη του Διαγωνισμού από τις εκδόσεις «Παπαγρηγορίου – Νάκα» για την ευγενική του χορηγία στον διαγωνισμό και συγκεκριμένα για την χορήγηση δωρο-επιταγών στους νέους που βραβεύτηκαν.  Για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Κιθάρας μπορείτε να ενημερωθείτε στο αντίστοιχο post της ιστοσελίδας του Φίλωνα.