Μια εκπληκτική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη του Φίλωνα στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιώς όπου έλαβε χώρα η Πανηγυρική Τακτική Γενική Συνέλευση! Ο Φίλωνας ευχαριστεί όλως ιδιαιτέρως τον Δήμο Πειραιώς, καθώς και την Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά! Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πειραιά κα Νανά Γλύκα Χαρβαλάκου ενώ τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Φίλωνα κ. Νικόλαος Σοφιανός ο οποίος έκανε ένα σύντομο ιστορικό του Φίλωνα καλώντας σε τιμητική βράβευση τους επίσημους καλεσμένους του Σωματείου. Μετά την βράβευση τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Φίλωνα κ. Γεώργιος Σοφιανός ο οποίος ανακοίνωσε τα πεπραγμένα αλλά και τις προγραμματισμένες δράσεις του Φίλωνα για το 2023. Παράλληλα, στην σημαντική αυτή εκδήλωση έγινε η ανακοίνωση για την έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2023 προκειμένου να γίνει η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η Πανηγυρική αυτή Γενική Συνέλευση των μελών  αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για αναθέρμανση των σχέσεων μεταξύ των μελών αλλά και για εγγραφή νέων μελών. Στην Γενική Συνέλευση έδωσαν το παρόν εκτός από τα μέλη του Φίλωνα και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, όπως του Πειραϊκού Συνδέσμου, της Εταιρείας Γραμμάτων και Τεχνών του Πειραιά, της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου του Πειραιά.

Στις φωτογραφίες από πάνω αριστερά προς δεξιά: α) Ο πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Φίλωνα, Νίκος και Γιώργος Σοφιανός, β) η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πειραιά κα Νανά Γλύκα Χαρβαλακου χαιρετίζει την εκδήλωση, γ) ο Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Ευάγγελος Καρλαφτης στον χαιρετισμό του κατά την τιμητική βράβευση του Πειραϊκού.

Στην δεύτερη σειρά από αριστερά α) η Κων/να Γυφτουλα στον χαιρετισμό κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στην μνήμη του πρ. Νομάρχη Πειραιά Παναγιώτη Γυφτουλα, β) η Διονυσία Γκίνη κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας στον Δημήτρη Γκίνη, πρ. Αντιπρόεδρο του Φίλωνα.

Στην τρίτη σειρά από αριστερά α) ο Νίκος ο Αθηναίος, Γεν. Καλλιτεχνικος Δ/ντης του Ωδείου Αθηνών στον χαιρετισμό του κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας στον ίδιο και το ωδείο Αθηνών, β) η κα Χαρά Καλομοίρη, Γεν. Δ/ντρια του Εθνικού Ωδείου στο χαιρετισμό της κατά την τιμητική βράβευση της. γ) Η τελευταία φωτογραφία δεξιά το Τρίο Εγχόρδων που επένδυσε μουσικά την εκδήλωση με συντελεστές τους Βασίλη Σούκα (βιολί), Αντίλοχο Τρανό (βιόλα) και Αστέριο Πουφτη (βιολοντσέλο) και οι τρεις τους μέλη της ΚΟΑ. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε ένα ποτήρι κρασί το οποίο ήταν προσφορά της Karavana’s Wines

Ο Φίλωνας ευχαριστεί θερμά όλους τους εκλεκτούς μας καλεσμένους, τα μέλη, τους συνεργάτες και τους φίλους του Φίλωνα που ήταν μαζί μας! Τα μέλη του Φίλωνα αποτελούν την βάση του αλλά και τους κύριους αποδέκτες του έργου του και των δράσεων του. Μέχρι τώρα ο Φίλωνας, αν και αποτελείτο από πολυάριθμα μελή ωστόσο δεν υπήρχε ένα συγκεκριμένο μοντέλο βάσει του οποίου θα αναπτυσσόταν μια  σταθερή σχέση επικοινωνίας. Ο Φίλωνας έχοντας ανανεώσει τη δομή λειτουργίας μεταξύ μελών και οργανισμού πρόκειται να αναβαθμίσει αυτήν την σχέση προσφέροντας συγκεκριμένες παροχές και υπηρεσίες. Τα μέλη αφού εγγράφονται με εφ’ άπαξ δικαίωμα εγγραφής δύνανται να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση.