Ανοίγει η Αυλαία του 45ου Μουσικού Διαγωνισμού “Ταλέντα Βραβεία Φίλωνα” την Κυριακή 12 Μαΐου στο Εθνικό Ωδείο Αθήνας (Μάγερ 18 και Μαίζωνος) με τον Διαγωνισμό της Κιθάρας. Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. στην αίθουσα ακροάσεων του Εθνικού Ωδείου και η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό που θα ήθελε να παρακολουθήσει την διαδικασία του Διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός του πιάνου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαϊου στο ωδείο Athenaeum Conservatoire ενώ ο διαγωνισμός των εγχόρδων την Κυριακή 26 Μαϊου στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου

Υπενθυμίζουμε ότι ο Διαγωνισμός της Κιθάρας γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο της Αθήνας ενώ Ευγενικός Χορηγός είναι ο Εκδοτικός Οίκος Παπαγρηγορίου – Νάκας ο οποίος προσφέρει δωρο-επιταγές 80 – 50 και 30 ευρώ αντιστοίχως για τα Α’, Β’ και Γ’ Βραβεία. Ο Φίλωνας επίσης προσφέρει το ειδικό βραβείο “Μαίρη Κεράνη Σοφιανού” που συνοδεύεται από το ποσό των 300 ευρώ. Το ειδικό αυτό βραβείο Μουσικής Δεξιοτεχνίας δίνεται στην περίπτωση που υπάρξει ομόφωνη απόφαση από την κριτική επιτροπή για κάποιον διαγωνιζόμενο.

Ο Φίλωνας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους!