Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο στην τάξη του Δημήτρη Φάμπα. Πήρε το Πτυχίο του το 1989 με Άριστα Παμψηφεί μετά διακρίσεως. Το 1991 πήρε το Δίπλωμά του με Άριστα Παμψηφεί Ά Βραβείο και Αριστείο εξαιρετικής επίδοσης. Παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην τάξη του Κώστα Κοτσιώλη στο Ωδείο Αθηνών. Σπούδασε Ανώτερα θεωρητικά στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά. Φοίτησε σε σεμινάρια των Λέο Μπρόουερ (Κούβα), Ρομπέρτο Αουσέλ (Αργεντινή), Χούμπερτ Κέπελ (Γερμανία), Ρόμπερτ Μπράιτμορ (Αγγλία). Συνέχισε τις σπουδές του στο Trinity College London, από όπου αποφοίτησε με Licentiate Recital in Guitar (LTCL) with Distinction, καθώς και με Advanced Recital Ensemble with Distinction, σαν κιθαριστικό ντουέτο μαζί με τον Στέλιο Γκόλγκαρη.

Έχει δώσει πολλά ρεσιτάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ερμηνείες του έχουν μεταδοθεί κατ ’επανάληψη από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Έχει εμφανιστεί στα διεθνή φεστιβάλ κιθάρας Βόλου (Ελλάδα), Bήσσανης Ιωαννίνων (Ελλάδα), Σάντο-Τίρσο (Πορτογαλία) και Αβάνας (Κούβα), Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κ.α. Το 1998 υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία SONY CLASSICAL και κυκλοφόρησε το πρώτο του CD με τίτλο “TANGO PASSION” μαζί με τον κιθαριστή Στέλιο Γκόλγκαρη, το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την ίδια χρονιά συμμετέχει στην δισκογραφική δουλειά του Διονύση Τσακνή “ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ” που κυκλοφόρησε από την SONY MUSIC. Το 2002 συμμετέχει στο επετειακό CD που εκδόθηκε από τη SONY MUSIC στη μνήμη του Astor Piazzola με τίτλο “TANGO LESSONS – Τα καλύτερα Tango του Astor Piazzola” όπου περιλαμβάνονται ηχογραφήσεις των μεγαλύτερων καλλιτεχνών τάνγκο όλων των εποχών μεταξύ αυτών και του ίδιου του Astor Piazzola.

Το 2004 προσκαλείται και συμμετέχει στο CD της Δήμητρας Γαλάνη “ΤΟ Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΠΟΡΕΙ” που κυκλοφόρησε από την SONY MUSIC. Την ίδια χρονιά μαζί με τον κιθαριστή Στέλιο Γκόλγκαρη, κυκλοφορεί και πάλι με την SONY CLASSICAL το CD του με τίτλο “BORDEL”, όπου συμμετέχει ο διεθνούς φήμης Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, σε ένα έργο για 2 κιθάρες, μπάσσο, κρουστά και φωνή, σε διασκευή του Κώστα Γανωσέλλη πάνω σε ένα παραδοσιακό ισπανικό θέμα. To 2005 συμμετέχει στο CD “MASTER CLASS-Μισός αιώνας Έλληνες κιθαριστές”, που κυκλοφόρησε από την EROS MUSIC. Το 2007 συμμετέχει στο CD “ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ-10 κρυφά τραγούδια”, που κυκλοφόρησε από το περιοδικό ΔΙΦΩΝΟ.

Το 2007 επίσης, μαζί με τον κιθαριστή Στέλιο Γκόλγκαρη και τον τενόρο Μάριο Φραγκούλη κυκλοφορούν με την SONY CLASSICAL-BMG, το CD με τίτλο “ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ”- “AMOR OSCURO”, σε μουσική Δημήτρη Μαραμή πάνω σε στίχους του Ισπανού ποιητή Federico Garcia Lorca. To 2008 μαζί με τον κιθαριστή Στέλιο Γκόλγκαρη και τον τενόρο Κωνσταντίνο Κληρονόμο συμμετέχουν στο CD του Δημήτρη Μαραμή “ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΒΗ ΤΑΙΝΙΑ”, που κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία “ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ”. Εμφανίστηκε ως σολίστ σε φημισμένες αίθουσες συναυλιών, όπως: Θέατρο “Αμαντέο Ρολντάν” στην Αβάνα, “Μέγαρο Μουσικής Αθηνών” ,Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, “Ωδείο Ηρώδου του Αττικού”, Θέατρο Λυκαβηττού καθώς και στο “Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου” στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών.

Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Συμφωνική Ορχήστρα της Σόφιας, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης την Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ , της ΝΕΡΙΤ κ.λ.π. Επίσης συνεργάστηκε με μαέστρους όπως: Λέο Μπρόουερ, Πώλ Μόρις, Μίλτος Λογιάδης, Βίλεμ Ντε Μπόρντες, Αλέξανδρος Μυράτ, Μύρων Μιχαηλίδης, Νίκος Χαλιάσας, Τάσος Συμεωνίδης κ.α. Από το 2001 συνεργάζεται με τον συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες συνθέτες όπως τους: Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο Κουρουπό, Μιχάλη Γρηγορίου, Στέφανο Κορκολή, Διονύση Τσακνή, Νίκο Ξανθούλη, καθώς και καλλιτέχνες όπως τους: Γιώργο Νταλάρα, Χάρις Αλεξίου, Μάριο Φραγκούλη, Λάκη Χαλκιά, Δήμητρα Γαλάνη, Μανώλη Μητσιά, Κώστα Μακεδόνα, Γιώτα Νέγκα, Αλκίνοο Iωαννίδη κ.α.

Το 2002 έπαιξε μαζί με τον κιθαριστή Στέλιο Γκόλγκαρη και τον πιανίστα Στέφανο Κορκολή σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση το “Concierto Argentino” για δύο κιθάρες, πιάνο και ορχήστρα του Στέφανου Κορκολή, γραμμένο στην μνήμη του Αstor Piazzolla. Την ίδια χρονιά, πάλι μαζί με τον κιθαριστή Στέλιο Γκόλγκαρη , έπαιξαν το Κοντσέρτο “Από τον Astor στον Μάνο” για 2 κιθάρες και ορχήστρα του Νίκου Ξανθούλη, αφιερωμένο στους ίδιους. Αποτελεί μέλος επιτροπής σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κιθάρας, επίσης ήταν στην ομάδα εργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού που αφορούσε την αναγνώριση οργάνων στα Ωδεία, καθώς και επιτροπή στους μουσικούς αγώνες των σχολείων που διοργάνωνε το Υπουργείο Παιδείας. Είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Δημοτικό Ωδείο Πειραιά,Διευθυντής Μουσικών εργαστηρίων στο Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και έφορος της σχολής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Aγ. Δημητρίου. Έχει διατελέσει καθηγητής στο Εθνικό Ωδείο και έφορος της Σχολής κιθάρας στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου και στο Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας. Την περίοδο 2000-2009 δίδαξε στα Μουσικά Σχολεία Αλίμου, Ιλίου και Πειραιά.Έχει επίσης την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβαλ Κιθάρας Πειραιά Οι μαθητές του σήμερα διαγράφουν ήδη σημαντική καλλιτεχνική πορεία.