Σπούδασε Κιθάρα με τον Βαγγέλη Μπουντούνη, Βιολοντσέλο με τον Δημήτρη Γούζιο, και Σύνθεση με τον Μιχάλη Τραυλό. Παράλληλα τελείωσε τις σπουδές του στην Ανώτατη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κιθάρας, με τους Abel Carlevaro, Leo Brouwer, Roberto Aussell, Ευάγγελο Ασημακόπουλο. Υπήρξε μέλος του «Τρίο Πολύχορδο», με τον οποίον έχει βραβευθεί στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής Δωματίου, που διοργανώθηκε από τη HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και Γερμανία και συμμετείχε σε πολλά φεστιβάλ (Πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, Πρώτο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπάκτου, Πρώτο Κύκλο Συναυλιών του 3ου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Κύκλος Κονσέρτων του Δήμου Πάτρας, Κυριακάτικα Μουσικά Πρωινά στο Athenaeum, Φεστιβάλ Δήμου Ηρακλείου, Δήμου Λευκάδας, Δήμου Σαμοθράκης κ.α.)

Έχει ηχογραφήσει για το 2ο και 3ο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Έχει συμπράξει ως σολίστ με την ορχήστρα Πατρών, την Συμφωνική Ορχήστρα της Jena, και έχει συμμετάσχει στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Έχει παρουσιάσει σε πρώτη εκτέλεση έργα Ελλήνων συνθετών (Σ. Ζάννα, Ο. Αμιράλις, Ι. Χαλιάσα), καθώς και το κονσέρτο για κιθάρα και συμφωνική ορχήστρα του Ε. Τριανταφύλλου σε συναυλία για την Ελληνική Μουσική που διοργανώθηκε από τη Μουσική Ακαδημία Βαϊμάρης. Παράλληλα ασχολείται με τη σύνθεση για το θέατρο και για ντοκιμαντέρ, καθώς και ε την ενορχήστρωση, μεταγραφή και διασκευή έργων για κιθάρα και άλλα σύνολα. Επιμελήθηκε την ανάπλαση της παρτιτούρας των έργων του Μ. Χατζιδάκι «Το Καταραμένο Φίδι» και «Έξι Λαϊκές Ζωγραφιές» για δύο πιάνα.

Ενορχηστρώσεις του έχουν παιχτεί από την Καμεράτα Φίλων της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και από την ορχήστρα εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών. Έργα του έχουν ερμηνευτεί από την κρατική ορχήστρα του 3ου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από το Modern-e-Quartet, Athens Bridge Quartet, και από το Σύνολο DissonArt Ensemble, σε συναυλίες στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών. Σαν Διευθυντής ορχήστρας έχει εμφανιστεί στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής , στο Πανεπιστήμιο του Tubingen, και στο Πανεπιστήμιο τεχνών του Βερολίνου. Υπήρξε κύριος διοργανωτής των Μουσικών Πρωινών στο Ωδείο Athenaeum, και επί σειρά ετών καλλιτεχνικός Διευθυντής του ετήσιου κύκλου συναυλιών του Δήμου Νέας Μάκρης. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και σαν παραγωγός έχοντας διοργανώσει φεστιβάλ, κύκλους συναυλιών και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και δισκογραφικές παραγωγές. Το 2010 δημιουργεί την Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, The Underground Youth Orchestra στην οποία είναι καλλιτεχνικός διευθυντής, ενορχηστρωτής και μαέστρος. Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής στο θερινό μουσικό Camp που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με αντικείμενο τα μουσικά σύνολα και την ορχήστρα. Διδάσκει στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και στο Δημοτικό Ωδείο Αργυρούπολης.