Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Απολυτήριο Λυκείου: Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο Αναβρύτων (1983). Εφοίτησε στο Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών(1985-1990). Πιστοποιητικό σπουδών από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ στα Προγράμματα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης (με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης),με θέμα την ‘’ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ’’.

Σπουδές Κλασσικής μουσικής, στο όργανο Κοντραμπάσσο με τον καθηγητή Ανδρέα Ροδουσσάκη στην Αθήνα, και ακολούθως στην Ανώτατη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου με τον Professor Josef Niederhammer (1985-1992), όπου έλαβε το Δίπλωμα Σολίστ. Λόγω αρίστου επιδόσεως, εκρίθη από την Πρυτανική αρχή ικανός να μετάσχει στο Τμήμα των Μεταπτυχιακών σπουδών της Ακαδημίας του Μονάχου, ως υπότροφος του Βαυαρικού κράτους, απ’ όπου και απεφοίτησε με τον τίτλο της ‘’Fortbildungsklasse’’). Έχει παίξει ως σολίστ στην Ελλάδα , Κύπρο, Γερμανία, Γαλλία. Προωθεί την σύγχρονη ελληνική μουσική παίζοντας έργα Ελλήνων συνθετών, πολλά εκ των οποίων είναι αφιερωμένα στον ίδιο.

Είναι το πρώτο Κοντραμπάσσο του Ελληνικού συγκροτήματος σύγχρονης μουσικής υπό την Διεύθυνση του Ακαδημαϊκού και Μαέστρου ,κυρίου Θεόδωρου Αντωνίου. Συνεργάζεται τακτικότατα με την Ορχήστρα Δωματίου της Στουτγκάρδης και συμμετέχει στο Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής στην Σύρο. Έχει διδάξει σε Masterclasses Κοντραμπάσσου και Μουσικής Δωματίου στην Ελλάδα και στην Αλλοδαπή. Διατελεί κορυφαίος Α’ της ομάδας των Κοντραμπάσσων, στην Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 1991. Είναι καθηγητής της τάξης Κοντραμπάσσου στο Εθνικό Ωδείο. Μιλάει Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.