Στις 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου η κλασική μουσική θα συναντήσει τις εικαστικές τέχνες, καθώς το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή και το Ωδείο Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ακόμα φορά για την πραγματοποίηση τριών ρεσιτάλ από νέους διπλωματούχους του Ωδείου στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος.

Τέσσερις νέοι διπλωματούχοι που διακρίθηκαν στη χειμερινή εξεταστική περίοδο του Ωδείου θα παρουσιάσουν έργα μεγάλων κλασικών συνθετών, ξεκινώντας με ένα ρεσιτάλ μονωδίας από την Αικατερίνη-Καρολίνα Σαντμάιερ την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Θα ακολουθήσει ρεσιτάλ βιολιού από την Στυλιανή Μπράλιου το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ο κύκλος θα κλείσει με ρεσιτάλ κλαρινέτου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, από τους Αντώνη Ντουραχάνη και Ευαγγελία Νικολούζου.

Με άξονα τη συνύπαρξη των Τεχνών καθώς και την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, στόχος του Ιδρύματος και του Ωδείου Αθηνών, που εγκαινίασαν τη συνεργασία τους τον Δεκέμβριο, είναι να παρέχουν κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε επιλεγμένους απόφοιτους των εξεταστικών περιόδων Ιανουαρίου και Ιουνίου του Ωδείου να εμπλουτίζουν με τη δεξιοτεχνία τους στη μουσική έναν χώρο αφιερωμένο στις εικαστικές τέχνες. (Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ)

Παρασκευη 10 Φεβρουαριου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΣΑΝΤΜΑΪΕΡ, Δίπλωμα Μονωδίας με Άριστα & Α΄ Βραβείο της τάξης της κ. Ιουλίας Τρούσα

Σαββατο 11 Φεβρουαριου

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΑΛΙΟΥ, Δίπλωμα Βιολιού με Άριστα & Α΄ Βραβείο της τάξης του κ. Φράντς Σεστάνι

Κυριακη 12 Φεβρουαριου

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΟΥΡΑΧΑΝΗΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ, Διπλώματα Κλαρινέτου με Άριστα & Α’ Βραβείο της τάξης του κ. Άγγελου Πολίτη