Ο Φίλωνας σε συνεργασία με το Collegium Musicum προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι για την Βραδιά Κλασσικής Μουσικής που διοργανώνει το Μουσικό Σύνολο Collegium Musicum στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email του Φίλωνα info@filonas.gr δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας (θα χρειαστούμε το όνομα, επώνυμο  και ένα τηλέφωνο) και θα σας στείλουμε το link για την κράτηση μαζί με τον ειδικό κωδικό ως εκπτωτικό κουπόνι 20% στην τιμή του εισιτηρίου που θα επιλέξετε. Το εκπτωτικό κουπόνι ισχύει για κάθε είδος εισιτηρίου στην εκδήλωση αυτή.  Συγκεκριμένα:

– στις διακεκριμένες θέσεις της Ζώνης Α με τιμή 30 ευρώ το εισιτήριο με το κουπόνι έχει τελική τιμή 24 ευρώ

– στις θέσεις της Ζώνης Β με τιμή 25 ευρώ το εισιτήριο με το κουπόνι έχει τελική τιμή 20 ευρώ

– στις θέσεις της Ζώνης Γ με τιμή 20 ευρώ το εισιτήριο με το κουπόνι έχει τελική τιμή 16 ευρώ

– στις θέσεις της Ζώνης Ε με τιμή 12 ευρώ το εισιτήριο με το κουπόνι έχει τελική τιμή 09,60 ευρώ

Σε περίπτωση που θα ήθελε και κάποιος  γνωστός σας ή φίλος σας να ευνοηθεί από αυτή την προσφορά μπορεί επίσης να μας στείλει email ενδιαφέροντος και θα του στείλουμε τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Το μουσικό σύνολο COLLEGIUM MUSICUM εμφανίζεται για πρώτη φορά στον Πειραιά και πρόκειται να χαρίσει μια ΒΡΑΔΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με έργα των Wolfgang Amadeus Mozart και Felix MendelsohnBartholdy σε μουσική διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Αθηναίου και σολίστα (πιάνο) την Μαρία Ευστρατιάδου

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Wolfgang Amadeus Mozart: Divertimento σε ρε μείζονα KV 136

Wolfgang Amadeus Mozart: Κονσέρτο για πιάνο και έγχορδα σε λα μείζονα KV 414

Felix Mendelssohn Bartholdy: Συμφωνία για ορχήστρα εγχόρδων αριθμός 9, σε ντο ελάσσονα