Αγαπητοί Φίλοι,

Το διάστημα που πέρασε από τον Μάρτιο του 2020 όπου πραγματοποιήθηκε ο 43ος Διαγωνισμός στα Έγχορδα, μέχρι την δύσκολη περίοδο την οποία ακόμα διατρέχουμε, ο Φίλωνας δεν προέβηκε στην ανακοίνωση διαγωνισμών προκειμένου να διασφαλιστεί μ’ αυτόν τον τρόπο η άρτια και χωρίς μετ’ εμποδίων διεξαγωγή του όταν πλέον θα κρίναμε ότι μπορεί να υλοποιηθεί με τον πλέον φυσιολογικό τρόπο και με φυσική παρουσία των Διαγωνιζομένων.

Επειδή πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανακόπτει την εξέλιξη και την ανάπτυξη νέων μουσικών ταλέντων στον τόπο μας, ο Φίλωνας ανακοινώνει την διεξαγωγή του 43ου Διαγωνισμού στο Πιάνο, ο οποίος είχε αναβληθεί για δύο χρονιές λόγω των κυβερνητικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid 19. Ο Διαγωνισμός Ταλέντα – Βραβεία “ΦΙΛΩΝΑ” στο Πιάνο θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαΐου (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα) στο Εθνικό Ωδείο, στην οδό Μάγερ 18 (www.ethnikoodeio.com). Οι ώρες του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν λίγες εβδομάδες πριν την διεξαγωγή. Για τον Διαγωνισμό του Πιάνου ο Φίλωνας έχει εξασφαλίσει πλούσια δώρα καθώς και χρηματικό ποσό το οποίο θα δοθεί σε έναν διαγωνιζόμενο από την Γ’ κατηγορία και άνω και ο οποίος θα διακριθεί για την εξαιρετική του επίδοση.

Οι Διαγωνισμοί στα Έγχορδα και στην Κιθάρα δεν έχουν ακόμα ορισθεί ως ακριβείς ημερομηνίες αλλά προγραμματίζονται για το Φθινόπωρο του 2022.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό του Πιάνου, τις κατηγορίες του, το πρόγραμμα του Διαγωνιζομένου καθώς και την φόρμα συμμετοχής θα τα βρείτε στην ειδική κατηγορία του παρόντος ιστότοπου που είναι αφιερωμένη στους Διαγωνισμούς. Η συμμετοχή των Διαγωνιζομένων θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού Rapid test είτε για εμβολιασμένους είτε για ανεμβολίαστους ενώ ο Διαγωνιζόμενος μπορεί να συνοδεύεται μέχρι και δύο άτομα για αποφυγή συμφόρησης στον κλειστό χώρο του Ωδείου. Στην είσοδο του Ωδείου θα υπάρχει επίσης θερμομέτρηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα μέτρα εναντίον του Covid θα ανακοινωθούν σε ειδικό δελτίο τύπου λίγες μέρες πριν τον Διαγωνισμό.   Για οποιαδήποτε ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.