Ολοκληρώνεται ο κύκλος των φετινών Μουσικών Διαγωνισμών “Ταλέντα Βραβεία Φίλωνας” 2023 με τον Διαγωνισμό Εγχόρδων που θα λάβει χώρα την Κυριακή 28 Μαΐου στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου (Σαρανταπόρου 28, Περιστέρι). Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 9:30 π.μ.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου και είναι ελεύθερη προς το κοινό που θα ήθελε να παρακολουθήσει την διαδικασία .

Υπενθυμίζουμε ότι ο Διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Περιστερίου ενώ Ευγενικός Χορηγός είναι ο Εκδοτικός Οίκος Παπαγρηγορίου – Νάκας ο οποίος προσφέρει δωρο-επιταγές 80 – 50 και 30 ευρώ αντιστοίχως για τα Α’, Β’ και Γ’ Βραβεία. Ο Φίλωνας επίσης θα προσφέρει το ποσό των 300 ευρώ ως ειδικό βραβείο μουσικής Δεξιοτεχνίας αν αυτό υπάρξει σε κάποια από τις κατηγορίες του Διαγωνισμού.

Το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς “Ο ΦΙΛΩΝ”, για να τιμήσει τους βραβευθέντες νέους και από τα τρία όργανα (Κιθάρα, Πιάνο, Έγχορδα) διοργανώνει 2 κύκλους Μουσικών Ρεπερτορίων, εκ των οποίων ο 1ος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 17 Ιουνίου, σε μέρος το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ ο 2ος κύκλος το δεύτερο 15ημερο του Σεπτεμβρίου στον Πειραιά.