Ο γνωστός πιανίστας και συνθέτης, με την ιδιαίτερα ενεργή παρουσία του στο χώρο του Σύγχρονου Τραγουδιού, τις συνεργασίες του με κορυφαίους τραγουδιστές και τραγουδίστριες (Μ. Φαραντούρη, Ε. Πασπαλά, Σ. Γιαννάτου, Τ. Τσανακλίδου, Χ. Θηβαίο, Κ. Θωμαΐδη, Αρλέτα, Μ. Φριτζήλα κ.α), καθώς και την Συνθετική και Διδακτική του εμπειρία στο χώρο του Θεάτρου (Εθνικό Θέατρο, Φεστιβάλ Αθηνών, Θέατρο Πολιτεία, Θέατρο Νέου Κόσμου), συλλέγει, επεξεργάζεται και συνενώνει τα στοιχεία εκείνα που είναι κοινά σε όλα τα είδη της Μουσικής αλλά και της Υποκριτικής Τέχνης, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη της Φαντασίας, της Αμεσότητας και της Ελευθερίας της Τραγουδιστικής Έκφρασης, αναζητώντας μια εμπειρία πέρα από στερεότυπα και περιορισμούς.

Η σχέση Λόγου και Μουσικής, Ρυθμού και Μελωδίας, Σωματικής και Ψυχικής Έκφρασης καθώς και η καλλιέργεια της Τέχνης της Παραλλαγής και του Αυτοσχεδιασμού, αποτελούν τους κύριους άξονες του Σεμιναρίου.

Ο βασικός σκοπός του Σεμιναρίου είναι να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε σχέση με τα μαθήματα φωνητικής, που ασχολούνται κυρίως με την παραγωγή του ήχου και τις διάφορες φωνητικές τεχνικές, προτείνοντας ορισμένα χρήσιμα ερμηνευτικά εργαλεία και στη συνέχεια να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τα εργαλεία αυτά, μέσα από το δικό τους ρεπερτόριο ατομικά αλλά και ομαδικά.

Το Σεμινάριο απευθύνεται επίσης σε Ηθοποιούς & Τραγουδιστές εκτός Ωδείου, που διαθέτουν μία βασική τεχνική & επιθυμούν να διευρύνουν τις εκφραστικές & ερμηνευτικές τους δυνατότητες.