Ο Διαγωνισμός Κιθάρας όπως είχε προαναγγελθεί θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ωδείο της Αθήνας στις 12 Μαΐου του 2024. Οι ώρες προσέλευσης καθώς και οι λοιπές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν λίγες βδομάδες πριν τον διαγωνισμό. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής ορίζεται η 24η Απριλίου ημέρα Τετάρτη.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 19 Μαΐου 2024 ημέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Πιάνου στο ιστορικό Ωδείο Athenaeum (Κορινθίας 6, Αμπελόκηποι) ενώ θα ακολουθήσει ο Διαγωνισμός Εγχόρδων  στις 26 Μαΐου 2024 στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου (Θέατρο Τεχνών «Χρύσανθος Μουζακίτης» Δημοκρίτου 3, Περιστέρι). Η προθεσμία συμμετοχής για τον Διαγωνισμό Πιάνου λήγει στις 2 Μαΐου 2024 , ενώ για τον Διαγωνισμό Εγχόρδων στις 9 Μαΐου 2024. Περισσότερες πληροφορίες και για τους τρεις Διαγωνισμούς θα βρείτε εδώ.

Επίσημος Χορηγός της Εκδήλωσης είναι ο Εκδοτικός Οίκος Παπαγρηγορίου – Νάκας ο οποίος θα προσφέρει δωρο-επιταγές των 80, 50 και 30 ευρώ στα Α’, Β’ και Γ’ Βραβεία αντίστοιχα. Επίσης ο Φίλωνας θα προσφέρει το ποσό των 300 ευρώ σε περίπτωση εξαιρετικής επίδοσης διαγωνιζομένου στους 3 Διαγωνισμούς (Κιθάρας, Πιάνου, Εγχόρδων)