Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά (Φίλωνος 29) και όχι τελικά στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Κύκλος Ρεσιτάλ Μουσικής των Διακεκριμένων Καλλιτεχνών του Διαγωνισμού “Ταλέντα Βραβεία Φίλωνας” 2023 το Σάββατο στις 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. Η αλλαγή του τόπου εκδήλωσης έγινε λόγω προσωρινής ακαταλληλότητας της αίθουσας του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Στον 2ο Κύκλο θα συμμετέχουν 17 νέοι και νέες από τους διακριθέντες στους Μουσικούς διαγωνισμούς στα Έγχορδα, στην Κιθάρα και στο Πιάνο αλλά και τιμής ένεκεν νέοι με εξαιρετικές διακρίσεις στην καλλιτεχνική παιδεία. Ο Φίλωνας προσκαλεί όλους τους λάτρεις της κλασσικής μουσικής να θαυμάσουν τους καλλιτέχνες του αύριο και να τους απολαύσουν σε μια πανδαισία ήχων και μελωδίας. Ανάμεσα στους διακριθέντες θα ανακαλύψετε και σεις τα νέα μουσικά ταλέντα που θα σας εκπλήξουν με το επίπεδό και την μουσικότητά τους.

Με τον 2ο αυτό κύκλο Ρεσιτάλ Μουσικής το Π.Κ.Π. Πειραιώς «Ο ΦΙΛΩΝ»’ ολοκληρώνει τις εκδηλώσεις που σκοπό είχαν να τιμήσουν τους βραβευθέντες (Α’, Β’, Γ΄ Βραβείο) και των τριών Μουσικών Διαγωνισμών (Κιθάρας, Πιάνου, Εγχόρδων). Ο 1ος κύκλος είχε διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Κρατήσεις θέσεων info@filonas.gr