Το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς Ο ΦΙΛΩΝ, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διοργάνωση του 44ου Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού «Ταλέντα – Βραβεία Φίλωνα» στα Έγχορδα. Ο Διαγωνισμός Εγχόρδων περιλαμβάνει Βιολί, Βιόλα, Βιολοντσέλο και Κοντραμπάσο. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο θαυμάσιο συναυλιακό θέατρο του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου (οδός Σαρανταπόρου 28, πλησίον του πεζόδρομου της Εθνικής Αντιστάσεως και 400 μέτρα από το σταθμό του μετρό «Περιστέρι») την Κυριακή 28 Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ανακοινώσαμε τον Διαγωνισμό Κιθάρας που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Ωδείο της Αθήνας την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και η κοινοποίηση του Διαγωνισμού Πιάνου. Οι ιστορικοί μουσικοί διαγωνισμοί του Φίλωνα είναι οι πρώτοι στο είδος τους στην Ελλάδα από το 1977.

Ο Διαγωνισμός Εγχόρδων καθώς και της Κιθάρας θα προσφέρει πλούσιες δωρο-επιταγές στους βραβευθέντες ενώ θα υπάρξει και χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ για Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης. Οι υποψήφιοι που είναι μέλη ή προέρχονται από ωδεία – μέλη του Φίλωνα θα έχουν έκπτωση 25% στα έξοδα συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό Εγχόρδων αλλά και Κιθάρας, τις κατηγορίες και το πρόγραμμα θα βρείτε στην ειδική υποενότητα της ιστοσελίδας του Φίλωνα www.filonas.gr . Εγγραφές στον διαγωνισμό γίνονται μέσα από την ειδική φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στο site. Επίσης για πιο άμεση πληροφόρησή σας για την εξέλιξη του διαγωνισμού, τα ειδικά πακέτα εκπτώσεων που παρέχει ο Φίλωνας αλλά και για τις υπόλοιπες δραστηριότητές του ακολουθήστε μας στη σελίδα του FB εδώ