Το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς Ο ΦΙΛΩΝ, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διοργάνωση του 44ου Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού «Ταλέντα – Βραβεία Φίλωνα» στο Πιάνο. Ο Διαγωνισμός του Πιάνου θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2023, ημέρα Κυριακή σε συνεργασία με τον Πειραϊκό Σύνδεσμο. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην εμβληματική και ιστορική αίθουσα Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη του Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραΐσκου 104 Πειραιάς).

 

Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ήδη ανακοινώσει τον Διαγωνισμό Κιθάρας και τον Διαγωνισμό Εγχόρδων που θα διεξαχθούν στις 7 Μαΐου και στις 28 Μαΐου αντίστοιχα. Οι ιστορικοί μουσικοί διαγωνισμοί του Φίλωνα είναι οι πρώτοι στο είδος τους στην Ελλάδα από το 1977.

Ο 44ος Μουσικός Διαγωνισμοί στο Πιάνο, στην Κιθάρα και στα Έγχορδα θα προσφέρει πλούσιες δωρο-επιταγές στους βραβευθέντες ενώ θα υπάρξει και χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ για Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης. Οι υποψήφιοι που είναι μέλη ή προέρχονται από ωδεία – μέλη του Φίλωνα θα έχουν έκπτωση 25% στα έξοδα συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό Πιάνου, Κιθάρας και Εγχόρδων τις κατηγορίες και το πρόγραμμα θα βρείτε στην ειδική υποενότητα της ιστοσελίδας του Φίλωνα για τους Μουσικούς Διαγωνισμούς . Εγγραφές στον διαγωνισμό γίνονται μέσα από την ειδική φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στο site. Επίσης για πιο άμεση πληροφόρησή σας για την εξέλιξη του διαγωνισμού, τα ειδικά πακέτα εκπτώσεων που παρέχει ο Φίλωνας αλλά και για τις υπόλοιπες δραστηριότητές του ακολουθήστε μας στη σελίδα του FB εδώ