Το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς Ο ΦΙΛΩΝ, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διοργάνωση του 44ου Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού «Ταλέντα – Βραβεία Φίλωνα» στην Κιθάρα. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο Εθνικό Ωδείο της Αθήνας (οδός Μάγερ 18) την Κυριακή 7 Μαΐου.

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσουμε τον Διαγωνισμό Εγχόρδων και ακολουθεί ο Διαγωνισμός Πιάνου. Οι ιστορικοί μουσικοί διαγωνισμοί του Φίλωνα είναι οι πρώτοι στο είδος τους στην Ελλάδα από το 1977.

Ο Διαγωνισμός θα προσφέρει πλούσιες δωρο-επιταγές στους βραβευθέντες ενώ θα υπάρξει και χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ για Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης. Οι υποψήφιοι που είναι μέλη ή προέρχονται από ωδεία – μέλη του Φίλωνα θα έχουν έκπτωση 25% στα έξοδα συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό κιθάρας, τις κατηγορίες του και το πρόγραμμα θα βρείτε στην ειδική υπο-ενότητα της ιστοσελίδας του Φίλωνα. Εγγραφές στον διαγωνισμό γίνονται μέσα από την ειδική φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στο site. Επίσης για πιο άμεση πληροφόρησή σας για την εξέλιξη του διαγωνισμού, τα ειδικά πακέτα εκπτώσεων που παρέχει ο Φίλωνας αλλά και για τις υπόλοιπες δραστηριότητές του ακολουθήστε μας στη σελίδα του FB εδώ