Για άλλη μια χρονιά, ο Φίλωνας πιστός στο ραντεβού του ανακοινώνει τον 45ο Μουσικό Διαγωνισμό «Ταλέντα Βραβεία Φίλωνας» 2024 και καλεί όλους τους φιλόμουσους νέους να αγωνισθούν με δεξιοτεχνία και πνεύμα άμιλλας!

Πιο συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου 2024 ημέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Πιάνου στο ιστορικό Ωδείο Athenaeum (Κορινθίας 6, Αμπελόκηποι) ενώ θα ακολουθήσει ο Διαγωνισμός Εγχόρδων  στις 26 Μαΐου 2024 στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου (Θέατρο Τεχνών «Χρύσανθος Μουζακίτης» Δημοκρίτου 3, Περιστέρι). Ο Διαγωνισμός Κιθάρας θα διεξαχθεί στο Εθνικό Ωδείο της Αθήνας την Κυριακή 12 Μαΐου.

Η προθεσμία συμμετοχής για τον Διαγωνισμό Πιάνου λήγει στις 2 Μαΐου 2024 , ενώ για τον Διαγωνισμό Εγχόρδων στις 9 Μαΐου 2024. και στην Κιθάρα στις 24 Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες και για τους τρεις Διαγωνισμούς θα βρείτε εδώ.

Επίσημος Χορηγός της Εκδήλωσης είναι ο Εκδοτικός Οίκος Παπαγρηγορίου – Νάκας ο οποίος θα προσφέρει δωρο-επιταγές των 80, 50 και 30 ευρώ στα Α’, Β’ και Γ’ Βραβεία αντίστοιχα. Επίσης ο Φίλωνας θα προσφέρει το ποσό των 300 ευρώ σε περίπτωση εξαιρετικής επίδοσης διαγωνιζομένου στους 3 Διαγωνισμούς (Κιθάρας, Πιάνου, Εγχόρδων)

Τέλος για άλλη μια φορά ο Φίλωνας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Εθνικό Ωδείο της Αθήνας υπό την Δ/νση της κας Χαράς Καλομοίρη, το Εθνικό Ωδείο Περιστερίου υπό την Δ/νση του κ. Χρύσανθου Μουζακίτη, και το Ωδείο Athenaeum υπό την Δ/νση του κ. Μιχάλη Πατσέα  για την συνεργασία και την αρωγή που προσφέρουν στο Π.Κ.Π. «Ο Φίλων» για την πραγματοποίηση των ιστορικών του Μουσικών Διαγωνισμών.